Sanday

Het verhaal

Diégo Sandee

Ik ben gek van wielrennen en heb dan ook het geluk dat ik het op hoog niveau mag uitoefenen. Hard trainen, letten op je voeding en risico's nemen.

Het idee

Wielrennen is niet zonder risico's, in 2022 heb ik dit zelf flink ondervonden. Ik ben met een gangetje van 50 km per uur tegen een geparkeerde auto aangeklapt. Gelukkig ben ik er goed van afgekomen, maar dat was op dat moment nog maar de vraag. Dit moment heeft me doen beseffen dat er meer is dan alleen wielrennen.

Sportvoeding

Ondertussen fiets ik al weer een tijdje op het hoogste niveau. Trainen en letten op je voeding dus. Om mij heen en zelf merkte ik eigenlijk dat er veel mensen op zoek waren naar de juiste soort sportvoeding. Zelf ben ik ook gaan zoeken, maar ik kwam er niet uit. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om zelf een merk sportvoeding op de markt te zetten.

Handen ineen geslagen

Met de hulp van mijn vader (die al flink wat ervaring heeft in de drank en voedingsbranche) ben ik aan de slag gegaan om een nieuw merk sportvoeding op de markt te zetten. Met Sanday als resultaat.

Onze beloftes

Hoogwaardige ingrediënten

We zullen alleen hoogwaardige voeding gebruiken. Onze producten zullen vrij zijn van onnodige toevoegingen en kunstmatige ingrediënten.

Getest door topsporters

Onze producten worden getest door sporters van het hoogste niveau. En die gebruiken natuurlijk niet zomaar producten.

Balans

We beloven een evenwicht tussen prestatiebevordering en het behouden van een goede gezondheid. We willen dat onze klanten niet alleen uitblinken in hun sport, maar ook gezond blijven.