Sportgel gebruiken

Waarom een Sportgel Gebruiken?

Het verbeteren van jouw duursport ervaring, dit is waarom een sportgel gebruiken daarbij kan helpen. Ontdek hoe onze nieuwe krachtige isotone sportgel jouw prestaties naar nieuwe hoogtepunten kan brengen! Benieuwd waarom je een sportgel moet gebruiken? Lees snel verder voor de voordelen!

Gebruik van Isotone Sportgel

Snelle Energieboost

Onze isotone sportgel geeft jou de energieshot die jij nodig hebt voor het behalen van je doelen. In de sportgel zit een geconcentreerde dosis aan koolhydraten die rechtstreeks naar je spieren gaan, deze gel geeft je spieren de broodnodige energie die het verdient tijdens een inspanning. Dus als je voelt dat je energie begint te dalen tijdens die lange tocht, grijp gewoon naar je gelletje en voel het verschil!

Maagklachten tijdens het trainen

Heb jij als sporter nou vaak last van je maag tijdens een intensieve activiteit? Dit is niet langer meer een probleem door Sanday sportgel! Onze nieuwe gelletjes worden makkelijk door het lichaam opgenomen en leveren direct energie aan je spieren. Focus jezelf niet meer op maagklachten maar hou je focus op je prestaties naar de top.

Makkelijk bij de hand

Wij van Sanday begrijpen heel goed dat je tijdens een wedstrijd of training niet continu pakken eten of bidons vol met water kunt vasthouden. Onze gelletjes zijn klein en erg handig verpakt, waardoor je ze makkelijk bij de hand kunt houden voor een snelle energieboost. Geen gedoe met zware snacks of onhandige flessen, gewoon simpel en effectief voor elke prestatie!

Smaakvol Avontuur

Wij bewaren het beste voor het laatste, onze isotone sportgel is verkrijgbaar in diverse aantal smaken. Ben jij nou een echte liefhebber van een fruitige smaak probeer dan ….., heb je liever een verfrissende smaak probeer dan de …. Bij Sanday is er altijd een smaak die bij jou past! Zo wordt het innemen van de isotone sportgel een plezierige ervaring voor jou als duursporter.

Waarom een sportgel gebruiken voor jouw ervaring?

Waarom een sportgel gebruiken voor het verbeteren van jouw duursport ervaring? Met onze krachtige isotone sportgel bieden we jou de ultieme power-up voor je prestaties. Ontvang een snelle energieboost, vermijd maagklachten tijdens het trainen, en geniet van het gemak van onze handige verpakking. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook een smaakvol avontuur met verschillende opties om uit te kiezen. Kortom, met het gebruik van onze isotone sportgel van Sanday sta je klaar voor nieuwe topprestaties.

Sportgels Cola 1+1 GRATIS!
Sportgels Cola 1+1 GRATIS!
Sportgels Cola 1+1 GRATIS!
Sportgels Cola 1+1 GRATIS!
Sportgels Cola 1+1 GRATIS!
Sportgels Cola 1+1 GRATIS!

Sportgels Cola 1+1 GRATIS!

Normale prijs€20,95
/

Ja eindelijk! Na enorm veel vragen, zijn ze er dan onze sportgels in de smaak cola!

NU TIJDELIJK: 1 DOOS BESTELLEN 1 GRATIS!!

Na heel lang en heel veel testen staan wij eindelijk achter onze gels. De kwaliteit die je van onze Isotone sportdrank gewend bent, maar dan in een sportgel.

Neem 1 -3 gels per uur inspanning . Gebruik is afhankelijk van persoonlijke behoefte aan koolhydraten.

We verkopen ze online per doos van 12, met cafeïne én zonder!

Soort